Ránctalanító krémek, eljárások és tanácsok.

ránctalanitó
Megelőzés
Természetesen a fenti káros hatások elkerülésével, illetve egy kis odafigyeléssel, csökkenthetjük a óráncok kialakulásának sebességét, ütemét, ha betartunk néhány apró szabályt, mint például a következők:

A szemünk körüli vékony bőr nagyon érzékeny, ezért a finom ráncok először itt szoktak megjelenni. Így, főleg nyáron fontos valamiképp védeni ezt a területet a tűző naptól. Legkönnyebben ez úgy érhető el, ha napszemüveget viselünk, ami a szemünknek is jót tesz, nem csak a körülötte levő bőrnek.

A szemkörüli ráncok a fáradtság jelei is lehetnek, sötét karikák jelenhetnek meg a szem körül. Ezeket szemkrémek használatával orvosolhatjuk a legkönnyebben.
Az arcmasszázs napjainkban egyre népszerűbb, s valóban üdítően hat nem csak ránk, de az arcbőrünkre is.
A hidratáló krémek az egész arc területére jótékony hatással vannak.

ráncos
The Pack Flickr
Relaxáló és mindenképp jótékony hatásúak a borogatások, arcpakolások. Ez lehet rózsavizes (ez segít fenntartani a bőr zsír-víz egyensúlyát), kamilla (gyulladáscsökkentő) borogatás, de uborka szeleteket is helyezhetünk az arcunkra/szemünkre.

Nem kell feltétlenül elvesznünk a milliónyi kozmetikum és arcpakolás között. Magunk is készíthetünk ilyet otthon, egyszerű, a boltban beszerezhető alapanyagokból.
Minden jog fenntartva. 2008-2012 Ranctalanito.hu - Kapcsolat: info@ranctalanito.hu